Συναγερμός για εξαφάνιση 46χρονης γυναίκας

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές λόγω της εξαφάνισης 46χρονης από το Χαϊδάρι και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε την Τρίτη (15/11) Missing Alert.

    Όπως επισημαίνει το Χαμόγελο του Παιδιού η Παναγιώτα Φουρνιώτη εξαφανίστηκε στις 13/11/2022 από την περιοχή του Χαϊδαρίου και αυτό ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της την Τρίτη 15/11/2022.

    Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

    Η Φουρνιώτη Παναγιώτα έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της.

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: Στελέχη από την «προεδρική ομάδα» απειλούν με διαγραφές, στο στόχαστρο Δούκας και Γερουλάνος, οι απαντήσεις τους

    Στο πεδίο της σύγκρουσης χωρίς επιστροφή φαίνεται ότι οδηγούνται στελέχη...

    Grammy: Οι Cure κέρδισαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους βραβεία για το άλμπουμ «Songs Of A Lost World»

    Στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy που πραγματοποιήθηκε στο...

    Αποχωρούν από τη Νέα Αριστερά ο Μπίστης και άλλα 9 στελέχη: Διαφωνούν με τη φωτογραφική αποδοκιμασία Τσίπρα

    Την αποχώρησή τους από τη Νέα Αριστερά ανακοίνωσαν το μεσημέρι της...