Συναγερμός για την εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας – Φιλοθέης από την περιοχή της Αθήνας.

    Στις 27/08/25, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας η Μαρία – Φιλοθέη Ν., 17 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 1/09/25, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

    Φλίγκος
    p1j42ge6bbq34j0g1m6snqn3dd4.jpg

     

    Η Μαρία – Φιλοθέη Ν., 17 ετών, έχει ύψος 1,70 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καφέ φούτερ μπλούζα, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

    GLEARNET

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

    Σημειώνεται πως η ανήλικη είχε εξαφανιστεί την Τετάρτη 7 Μαΐου και εντοπίστηκε μετά από λίγο καιρό.

    Δείτε την παλιά ανάρτηση του χαμόγελου του παιδιού:

    xrwma-filotheh.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φίλιππος Λιάκος: «Απαράδεκτη η διακοπή παροχών νερού»  

    Ο Φίλιππος Λιάκος, επικεφαλής Παράταξης "Δύναμη Προοπτικής για την...

    Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της Eurobank μέσω του egg – enter grow go

    Την Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2025, κατά την προγραμματισμένη συνάντηση...

    Ημερίδα στον Πύργο για τις επιμολύνσεις από ορυκτέλαια στα Ελαιόλαδο

    Ημερίδα με θέμα  «Επιμολύνσεις στο Ελαιόλαδο από ορυκτέλαια λόγω...

    Δυτική Αχαΐα: Η Νέα Δημοκρατία τιμά τον Διονύση Γκοτσούλια

    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ...