ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Εκαψαν και το αυτοκίνητο της πρώην γυναίκας γνωστού Πατρινού! Είχαν κάψει και το δικό του! Φόβοι για “βεντέτα”

    Ημερομηνία:

    Εν αναμονή της απόφασης της Εισαγγελίας Πατρών, για την υπηρεσία που θα αναλάβει να εξιχνιάσει τις υποθέσεις των εμπρησμών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, βρίσκονται οι Διωκτικές Αρχές της πόλης.

    Ο προβληματισμός μεγαλώνει μετά και το νέο “χτύπημα” τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην οδό Ανθείας.

    Ένα “χτύπημα” που δείχνει… να σχετίζεται με το προ ημερών στην ίδια ακριβώς περιοχή.

    Φλίγκος

    Το αυτοκίνητο ανήκει σε γυναίκα, ενώ προ εβδομάδων, άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του πρώην συζύγου της. Μάλιστα ο πρώην σύζυγός της είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις ακόμη και ξεκαθάρισμα λογαριασμών (με ξυλοδαρμό) με ομάδα “μπράβων”

    Για την ώρα ο φάκελος των υποθέσεων βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, χωρίς να αποκλείεται η Εισαγγελία να συσχετίσει τις δικογραφίες και οι υποθέσεις να “χρεωθούν” σε άλλη Αρχή.

     

    ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τα χάλια στην παιδική χαρά της Παραλίας Πατρών (Εργατικές Κατοικίες)

    Η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστρια είναι από την...

    ΠΑΤΡΑ: Η ψυχιατρική στο Ρίο και… τα χάλια της

    Με αφορμή το ρεπορτάζ  για την κατάσταση στο Νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Προβληματικό το στέγαστρο στην Πλαζ

    Προβληματικό το στέγαστρο στην Πλαζ, όπως παραδέχτηκε και ο...

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί δεν γίνεται ούτε ένα χειρουργείο σε ιδιωτικό Νοσοκομείο; Υπόθεση… μυστήριο!

    Τι μάθαμε; Πώς ενώ υπήρχαν παράπονα από Νοσοκομεία για...