Συναγωγή στου Ψυρρή: Το εστιατόριο-στόχο των Πακιστανών τρομοκρατών επισκέφτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης

    Ημερομηνία:

    Στο «Chabad House» στου Ψυρρή βρέθηκε την Τετάρτη ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, όπου δείπνησε στο εστιατόριο «Gostijo», μια ημέρα μετά την εξάρθρωση της τρομοκρατικής ομάδας, η οποία προετοίμαζε αιματηρό χτύπημα στο εβραϊκό εστιατόριο.

    Φλίγκος

    Με την παρουσία του στον χώρο που λειτουργεί και ως συναγωγή, ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε το καθαρό μήνυμα της δημοτικής αρχής ενάντια στον αντισημιτισμό και στον φόβο, καθώς και τη στήριξη και συμπαράστασή του στην εβραϊκή κοινότητα της Αθήνας, στους επισκέπτες και τους επενδυτές από το Ισραήλ.

    ICECAP

    «Η Αθήνα είναι μια πόλη ασφαλής, μια πόλη ανοιχτή, μια πόλη φιλόξενη. Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράστασή μου και να στείλουμε όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη μισαλλοδοξία, στη βία, στον αντισημιτισμό, στο μίσος. Και μαζί, βεβαίως, τις θερμές μας ευχαριστίες στις υπηρεσίες και τα σώματα ασφαλείας», ανέφερε στο μήνυμά του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι «φύλακες επενδυτικοί άγγελοι» της γυναικείας επιχειρηματικότητας

    Πριν από μόλις μία δεκαετία, η χρηματοδότηση της γυναικείας...

    Μαρία Καρυστιανού για γιορτή της μητέρας: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της

    Με μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, η Μαρία Καρυστιανού αναφέρεται στην...

    ΔΥΠΑ: Ερχονται το 2025 νέα προγράμματα για νέους, γυναίκες και μακροχρόνια ανέργους

    «Η δημιουργία χιλιάδων νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας παραμένει ένα ανοιχτό και...

    ΠΑΤΡΑ: Και τρίτη κοπέλα καταγγέλλει τον 37χρονο! Θα μιλήσει με δικηγόρο για βιασμό

    Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 37χρονος για...