Συναντήσεις Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας με μέλη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» και της Κιβωτού της Αγάπης

    Ημερομηνία:

    Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, υποδέχθηκε τη Δευτέρα 19 Φεβρουάριου 2024 στο γραφείο της, μέλη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» και της Κιβωτού της Αγάπης,  με στόχο την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των ανωτέρω κοινωνικών φορέων, αλλά και της προαγωγής της υγείας του γενικού πληθυσμού.

    Οι εκπρόσωποι από την Κιβωτό της Αγάπης, ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, για τα ζητήματα οικονομικής βιωσιμότητας του φορέα, ενώ οι εκπρόσωποι του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» τόνισαν την ανάγκη για δράσεις ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού στο πλαίσιο της πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης του καρκίνου.

    Η Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την άμεση επεξεργασία των ζητημάτων που τέθηκαν στο επόμενο διάστημα, δείχνοντας ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον στο πολυδιάστατο έργο που επιτελούν τόσο ο Όμιλος «Αγκαλιάζω» όσο και η Κιβωτός της Αγάπης.

    Στις συναντήσεις, παρευρέθηκαν, η πρόεδρος του Ιδρύματος «Κιβωτός της Αγάπης», Αικατερίνη Νικολάου και ο Επίτιμος Πρόεδρος, Αριστείδης Παντελής καθώς επίσης η πρόεδρος από τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» Ν. Αχαΐας, Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη  και η ταμίας, Λίνα Οικονόμου.

    Συναντήσεις Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας με μέλη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» και της Κιβωτού της Αγάπης Συναντήσεις Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας με μέλη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» και της Κιβωτού της Αγάπης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημόσια εκτέλεση στο Ιράν για βιασμό και φόνο ανήλικης: Απαγχονίστηκε τα χαράματα

    Υπό εξαιρετικά αυστηρά μέτρα και μπροστά σε κοινό, εκτελέστηκε...

    Στην Κεφαλονιά η Κάιλι Τζένερ

    Την Κεφαλλονιά επέλεξε η Κάιλι Τζένερ για τις διακοπές της, δείχνοντας για ακόμα μία...

    Ποιο είναι το καλοκαιρινό φρούτο με τις λιγότερες θερμίδες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9/

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Κόκορας με σάλτσα πιπεριάς και φασολάκια

    Υλικά Μερίδες: 4 1 κόκορα, σε μικρά κομμάτια 80 ml...