Συναντήσεις Γιώργου Παπανδρέου με αθλητικά σωματεία της Αχαϊας – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε με τις Διοικήσεις Αθλητικών Ενώσεων και συγκεκριμένα, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣΑ), Μπάσκετ (ΕΣΚΑ-Η), καθώς και με τις Διοικήσεις του ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και του Ποδηλατικού Ομίλου Αχαΐας (ΠΟΠ), με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Βασίλη Διαμαντόπουλου.

    Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημερώθηκε για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τοπικό αθλητισμό και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με τους συνομιλητές του αναφορικά με τα προβλήματα υποβάθμισης του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά και της μέριμνας που απαιτείται να δοθεί.

    Στις συναντήσεις συζητήθηκε και η αναγκαιότητα αξιοποίησης των εγκαταλελειμμένων και λοιπών υποδομών. Όπως και η ανάγκη να δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες για την δημιουργία  νέων σύγχρονων υποδομών, ώστε να προαχθεί το ύψιστο κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού πρωτίστως ως μέσο αγωγής του πολίτη και συνακόλουθα, ως θεμέλιο ανάπτυξης με κοινωνικό, οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό πρόσημο για την περιοχή.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Συναντήσεις Γιώργου Παπανδρέου με αθλητικά σωματεία της Αχαϊας - ΦΩΤΟ Συναντήσεις Γιώργου Παπανδρέου με αθλητικά σωματεία της Αχαϊας - ΦΩΤΟ Συναντήσεις Γιώργου Παπανδρέου με αθλητικά σωματεία της Αχαϊας - ΦΩΤΟ

     

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά το «Υπάρχω» και τον Καζαντζίδη, έρχεται ταινία για την ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου

    Η ταινία «Υπάρχω» ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της...

    Πάτρα: Κλειστά μέχρι το μεσημέρι τα περίπτερα την Παρασκευή – Παρών στην κινητοποίηση για τα Τέμπη

    Το Σωματείο Περιπτερούχων Πάτρας «Τρεις Ιεράρχες», αποφάσισε και συμμετέχει...

    Εύη Βατίδου: H δημοσίευσή της μετά την ανακοίνωση για την επιδείνωση της υγείας του Aλέξη Κούγια

    Το πρωί της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, τα παιδιά του Αλέξη...

    Συνεδριάζει την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο

    Συνεδριάζει την Τετάρτη (26/2) το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον...
    Best Shop