Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα

    Ημερομηνία:

    Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

    Φλίγκος

    Η συνάντηση είχε σκοπό τη θεσμική συνεργασία και χάραξη κοινής πολιτικής για θέματα που άπτονται του κοινωνικού τομέα του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιπλέον, έγινε επισκόπηση στα επιμέρους ζητήματα που αφορούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου, στην εύρυθμη λειτουργία αυτών, όπως και στην ανάγκη έμπρακτης στήριξης στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά που μας χρειάζεται.

    ICECAP

    Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η κ. Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησαν πως η συνεργασία τους θα είναι στενή και διαρκής, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,  την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ευπαθών οικογενειών.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν τέλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προστασίας κ. Ασκούνη Νάντια, καθώς και η Κοινωνιολόγος κ. Τζόλα Μαρία, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Δ.Ε.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θεσσαλονίκη: Εισέβαλαν στην Έκθεση Βιβλίου και ματαίωσαν εκδήλωση για τη λογοτεχνία του Ισραήλ

    Το απόγευμα του Σαββάτου στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, μέλη φοιτητικών...

    Ηλεκτρικό ρεύμα: Ξεκινούν οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση – Οι τρεις κατηγορίες και το ύψος της ενίσχυσης

    Ανοίγει αύριο, Δευτέρα 12 Μαίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα...

    Βιολογικός Καθαρισμός Πάτρας: Εξετάζεται η χρηματοδότηση της μελέτης για τη Γ’ φάση της επέκτασης

    Το ενδεχόμενο της χρηματοδότησης της μελέτης για τη Γ’...

    Γιορτή της Μητέρας 2025: Πώς καθιερώθηκε ο εορτασμός για τη μητρότητα

    Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, τόσο στην Ελλάδα όσο...