Συνάντηση εργασίας του Ανδρέα Κατσανιώτη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου

    Ημερομηνία:

    Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Ν. Παπασταύρου, συναντήθηκε ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, σε μια συνάντηση εργασίας με επίκεντρο τα σύνθετα και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικισμοί κυρίως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε θέματα πολεοδομίας, περιβάλλοντος και ενέργειας.

     

    GLEARNET

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη διασφάλισης της αξίας της ιδιωτικής περιουσίας και στην αποκατάσταση αδικιών που έχουν δημιουργήσει αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες. Από κοινού επιβεβαιώθηκε η σημασία της προώθησης δίκαιων και εφαρμόσιμων λύσεων σε χρονίζουσες εκκρεμότητες, με στόχο τη σταδιακή αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το κράτος.

     

    Ο Ανδρέας Κατσανιώτης υπογράμμισε πως κύριο μέλημα παραμένει η ενίσχυση της περιφέρειας, μέσα από παρεμβάσεις που σέβονται το περιβάλλον και αντιμετωπίζουν με ρεαλισμό τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου

    Λόγω των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με τις προβλέψεις...

    Αιγιάλεια: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

    Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι κατηγορούμενοι ανέρχεται...

    ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ: Δύο τροχαία σε οδό Γούναρη και Αγιο Βασίλειο – Συναγερμός στη ΕΛΑΣ

    Δύο τροχαία με δύο τραυματισμούς σε Πάτρα και Αγιο...