Συνάντηση Πελετίδη με Ξαρχάκο

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν σήμερα το βράδυ, με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, ο οποίος έφτασε στην Πάτρα, για την μεγάλη συναυλία που θα δοθεί αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, στο Κάστρο του Ρίου.

    Οι τρεις τους συναντήθηκαν στο Ρίο και αμέσως μετά επισκέφθηκαν το Κάστρο, ένας χώρος ιδανικός για την συναυλία, με τον Σταύρο Ξαρχάκο να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος και ανυπόμονος για την αυριανή βραδιά.

    Ο ανεκτίμητος πλούτος της δημοτικής μουσικής, μελωδίες που πέρασαν από γενιά σε γενιά, αφηγήσεις που παρέμειναν ζωντανές από στόμα σε στόμα μέσα από τα διαχρονικά – ιστορικά δημοτικά τραγούδια θα «πλημμυρήσουν» το κάστρο του Ρίου στις 9.30 αύριο το βράδυ, στη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας, υπό τη διεύθυνση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου.

    Συνάντηση Πελετίδη με Ξαρχάκο

    Συνάντηση Πελετίδη με Ξαρχάκο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατολισθήσεις στην Ιθάκη – φωτο

    Εγραψε η έπαρχος Ιθάκης: Στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Λεύκης...

    ΟΛΠΑ: Καμία σχέση με το βόρειο λιμάνι η βάση υποστήριξης έρευνας υδρογονανθράκων – Διαψεύδει Πελετίδη

    Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

    Στην Πάτρα αύριο ο Αλέξης Μητρόπουλος

    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ– Θα απαντήσει στα ερωτήματα...

    Πάτρα: Βίντεο με τον εκβιασμό σε βάρος του αντιπεριφερειάρχη! Ο “εγκέφαλος” παίρνει χρήματα

    Αποκαλυπτική ήταν η δεύτερη ημέρα της δίκης για τους εκβιασμούς...