Συνάντηση Πλάτωνα Μαρλαφέκα με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Νίκο Παπαθανάση

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Νίκο Παπαθανάση πραγματοποίησε την Πεμπτη 28 Μαρτιου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτων Μαρλαφέκας.

    Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση με αφορμή την λήξη των προγραμμάτων ΕΣΠΑ όπου διαπιστώθηκε με ιδιαιτερη ικανοποιηση και απο τις δυο πλευρες οτι η απορροφητικότητα άγγιξε πολυ υψηλά ποσοστά.

    Επίσης, η συζήτηση κινήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού για τα επόμενα προγράμματα ΕΣΠΑ αλλά και για το πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027 “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων” – “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” .

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα λόγω της αγαστής συνεργασίας του προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Προσωρινή βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι

    Λόγω βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, τα...

    Ναύπακτος: Τιμά τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο και εορτάζει την 28η Οκτωβρίου

    Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλειος Γκίζας και το Δημοτικό Συμβούλιο σας...

    Στην Πάτρα η Ντόρα Μπακογιάννη! Στα γραφεία της ΝΔ και στο Επιμελητήριο – φωτό

    Εγραψε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας ΝΔ Αντώνης Κουνάβης: Μεγάλη...

    σπιράλ: Επίσκεψη αντιπροσωπείας στο Κέντρο Ημέρας του Ίκελου

    Μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση μοιράστηκαν εκπρόσωποι της ανεξάρτητης δημοτικής...