Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας Ντάτσικα με τις πρυτανικές αρχές για τη φοιτητική μέριμνα

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα και την Αντιπρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας αν. Καθηγήτρια Ελένη Αλμπάνη είχε την Δευτέρα 20 Μάϊου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα.

    Κύριο θέμα της συνάντησης, η υποστήριξη παρεμβάσεων που αφορούν την κοινωνική μέριμνα όλων των φοιτητών, όπως και η προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που τυχόν προκύψει.

    Εκ μέρους της Πρυτανικής Αρχής, ο κ. Μπούρας και η κ. Αλμπάνη, τόνισαν πως πρώτιστος στόχος όλων, είναι «η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος δομημένου, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών και η ισότιμη συμμετοχή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, των κοινωνικά ευάλωτων φοιτητών»

    Από την πλευρά της, η κ. Ντάτσικα επεσήμανε πως «η ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του Ιδρύματος είναι βασικός στόχος όλων των φορέων της περιοχής» και εξέφρασε την πρόθεσή της να συμπαρασταθεί έμπρακτα η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Πολιτικής, στις προσπάθειες στήριξης των φοιτητών στο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνικής μέριμνας.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Η ανάγκη για σαφή και συγκρίσιμα στοιχεία

    του Δημήτρη Γ. Παλούμπη, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών | Διεθνών...

    Πάτρα: Επεσε ξύλο μεταξύ καταστηματαρχών στην Ρήγα Φεραίου! Μπουνιές και κλωτσιές για τα ηχεία στο Καρναβάλι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%be%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81/

    ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας: Το Πανεπιστήμιο μπορεί να γίνει το πρώτο στην Ελλάδα με δωρεάν premium AI για όλους

    Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Κατατέθηκε επίσημη πρόταση...