Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Οικογένειας, Γεωργίας Ντάτσικα με τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, κ.κ. Αθανάσιο

    Ημερομηνία:

    Την πρώτη τους εθιμοτυπική συνάντηση είχαν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, η  Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο.

    Κατά τη συνάντηση, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επιμέρους θέματα που άπτονται των δυνατοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως της Ηλείας, καθώς είναι γνωστή η σημαντική συνεισφορά της, αφού συγκαταλέγεται σε αυτές της Ελληνικής Περιφέρειας, με τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα κοινωνικά ευαγή ιδρύματα και με τεράστια συμβολή στην φιλοξενία και περίθαλψη ηλικιωμένων,  ασθενούντων, προσφύγων και άλλων περιπτώσεων που έχουν την ανάγκη κάποιας ιδιαίτερης φροντίδας.

    Το έργο αυτό εξήρε η κ. Ντάτσικα, ζητώντας από τον Μητροπολίτη να συνεχίσει να είναι αρωγός στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα, προς κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και εξέφρασε την βούληση της, “για ένα άριστο και συνεργατικό κλίμα μεταξύ Περιφέρειας και εκκλησίας, με προτεραιότητα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής επ’ ωφελεία των πολιτών και του τόπου”.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το απόλυτο ταξίδι: 3 πολυτελή καταφύγια μέσα στη φύση σε Περού, Τανζανία, Ιρλανδία

    Οne-of-a-kind εμπειρίες διαμονής σε καταλύματα προορισμένα να μας φέρουν...

    Κόβεται το σεξ; Τι να κάνεις για να αυξήσεις τη διάθεσή σου

    Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι η σεξουαλική μας ζωή...

    Δυσάρεστη αναπνοή: Οι 6 πιο συχνές αιτίες και φυσικές λύσεις με άμεσα αποτελέσματα

    Έχετε ποτέ μιλήσει με έναν γείτονα ή έναν φίλο...

    Μια δικηγόρος διαζυγίων γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που οδηγούν στη διάλυση ενός γάμου

    Κάθε σχέση είναι μοναδική, ωστόσο μια δικηγόρος που αναλαμβάνει...