Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Την ανησυχία από τις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και τα αιτήματα τον μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη στήριξή τους από την κυβέρνηση ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Δημήτρης Νικολακόπουλος στη συνάντηση με την Ώρα Πατρών. Στα τοπικά ζητήματα κυριάρχησαν τα μεγάλα έργα και υποδομές που έχουν εμφανώς καθυστερήσει για την πόλη, επίσης εκτενέστατη ήταν η συζήτηση για το εμπορικό τμήμα του λιμανιού και το παραμελημένο Βιοτεχνικό Πάρκο.

    Έγινε πλούσιος διάλογος στα θέματα της καθημερινότητας κυκλοφοριακό, πάρκινγκ, δρόμοι, καθαριότητα, μαρίνα, τέλη κ.α. Εκφράστηκαν έντονες επιφυλάξεις και ανησυχία για την αντιδρόμηση της Κανακάρη. Ανέφεραν την γραφειοκρατία γύρω από τις χρήσεις γης που εμποδίζει επενδύσεις από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ - ΦΩΤΟ

    Από την Ώρα Πατρών που έλαβε την πρωτοβουλία της συνάντησης συμμετείχαν ο επικεφαλής Γιώργος Ρώρος, ο συντονιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Κωνσταντάτος και ο Τάσος Νικολακόπουλος από το τμήμα ανάπτυξης, και ο υπεύθυνος από του αθλητικού τμήματος Τάκης Λαμπρόπουλος.

    Από την ΟΕΒΕΣΝΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Διδάχος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σιδέρης, ο Ταμίας Ταξιάρχης Κάππας και το μέλος Νίκος Φωτόπουλος.

    Η παράταξή μας δεσμεύτηκε να θέσει τα θέματα και τις προτάσεις σε συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε ποια είναι τα 10 σημεία που μπαίνουν οι πρώτες κάμερες με AI σε Αττική και Θεσσαλονίκη

    Στη Βουλή αναμένεται ώστε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση,...

    Στις 23 Μαρτίου η ώρα της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη – Αύριο η δίκη για τα βίντεο

    Για τις 23 Μαρτίου του 2026  προσδιορίστηκε, σύμφωνα με...

    Πάτρα: Χιλιάδες στην πορεία για την απεργία – φωτό και βίντεο

    Πάνω από 4.000 οι συμμετέχοντες στην πορεία που έγινε...