Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου Πρόδρομο Πρόδρομου και τον Υφυπουργό Πολιτισμού Ιωάννη Τουμαζή

    Ημερομηνία:

    Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο της τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου Πρόδρομο Προδρόμου και τον Υφυπουργό Πολιτισμού Ιωάννη Τουμαζή, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής τους στην Αθήνα.

    Κατά τη συνάντηση, ο κ. Προδρόμου ενημέρωσε την κ. Μενδώνη για τις εξελίξεις αναφορικά με τη σύσταση του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και ζητήματα που άπτονται της διαχρονικής συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του Πολιτισμού.

    Με τη λειτουργία του, από την 1η Ιουλίου, το Υφυπουργείο Πολιτισμού αναλαμβάνει όλες τις σχετικές αρμοδιότητες. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προώθηση της συνεργασίας μέσω, μεταξύ άλλων, της προετοιμασίας κοινών δράσεων εξωστρέφειας και συνεργειών.

    Ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Τουμαζής απηύθυνε πρόσκληση στη Λίνα Μενδώνη να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψη στο Υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου. Η Υπουργός απεδέχθη την πρόσκληση, τονίζοντας ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι στη διάθεση του Υπουργού και του Υφυπουργού να παράσχει την αρωγή του σε όποια ζητήματα χρειαστεί, τόσο στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς όσο και του σύγχρονου πολιτισμού, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

    Στη συνάντηση παρίσταντο, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο ΓΓ Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου και η ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό πριν τον γάμο τους

    Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μια μέλλουσα...

    «Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως πρέπει να ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ πρωινό»!

    Πασίγνωστη εφημερίδα βάζει «φωτιά»! Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας Αμερική...

    Forbes: Πώς μπορεί κανείς να γίνει… δισεκατομμυριούχος

    Κι όμως, υπάρχουν τρεις νόμιμοι τρόποι για να στεφθείτε δισεκατομμυριούχος. Ο...

    Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

    ια φορά κι έναν καιρό, ο μάτσο άντρας εθεωρείτο ακαταμάχητος για...