Συνάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη, Θ. Βασιλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Κρατικής Αρωγής,  Π. Καμπούρη

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Πέτρο Καμπούρη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα.

    Ο κ. Βασιλόπουλος μετέφερε στον κ. Καμπούρη  την αγωνία των πυρόπληκτων κατοίκων στην Δυτική Ελλάδα για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν με τις αποζημιώσεις και τα εν γένει προβλήματα που παρουσιάζονται για την πλήρη αποκατάσταση  σπιτιών-  αγροικιών καθώς και για την επιβίωση  αγροτών και κτηνοτρόφων που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται.

    «Καθημερινά  γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων από συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από φυσικά φαινόμενα , πυρκαγιές και πλημμύρες για τις αποζημιώσεις  που δικαιούνται.  Δεν δικαιολογούνται οι  καθυστερήσεις την στιγμή που οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν ανταποκριθεί στην αποστολή των στοιχείων που ζητήθηκαν» τόνισε ο κ Βασιλόπουλος.

    Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον κ Βασιλόπουλο ότι το υπουργείο ελέγχει όλες τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί και μετά  τις προκαταβολές που έχουν δοθεί  καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αποζημιώσει πλήρως τους πληττόμενους από φυσικά φαινόμενα πολίτες στην Δυτική Ελλάδα.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η χώρα που μιλά 840 διαφορετικές γλώσσες

    Υπάρχουν μέρη στον κόσμο που μοιάζουν φτιαγμένα για να μας...

    Ερευνα: Οι Ελληνες φτωχότεροι από τους Αλβανούς

    Αναλύοντας έρευνα της Eurostat για τους δείκτες της φτώχειας...

    Πάτρα: Τους έπιασαν να κλέβουν ρεύμα

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Ανδραβίδα: Συλλήψεις για παράνομο εμπόριο

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του...