Συνάντηση του Αντώνη Κουνάβη με τον Γιάννη Οικονόμου

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο των επαφών του με κυβερνητικά στελέχη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης  Γιάννη Οικονόμου.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αντώνης Κουνάβης έθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τις προτεραιότητες της ΔΕΕΠ για την Αχαϊα, ζητώντας την αγαστή συνεργασία της κυβέρνησης για όλα τα θέματα που αφορούν τον νομό.
    Από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τον κ. Αντώνη Κουνάβη για την ανάδειξη του στην προεδρία της ΔΕΕΠ, ο κ. Γιάννης Οικονόμου τον διαβεβαίωσε ως προς το έκδηλο κυβερνητικό ενδιαφέρον για την Αχαϊα, όπως αυτό αποτυπώνεται και στη δρομολόγηση της κατασκευής του νέου οδικού άξονα Πατρών – Πύργου. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απεδέχθει πρόσκληση του Προέδρου της ΔΕΕΠ να επισκεφτεί την Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία του 40χρονου Βασίλη – Έδωσε ζωή με το θάνατό του

    Την Τρίτη 1 Ιουλίου και ώρα 6.00μ.μ. από τον...

    Σορός χωρίς κεφάλι και χέρια βρέθηκε σε παραλία

    Τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 30/06/2025, ενημερώθηκε η Λιμενική...

    ΒΙΝΤΕΟ από τον άγριο ξυλοδαρμό τουριστών σε κλαμπ στη Ζάκυνθο

    Ενα σοβαρό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξυ Βρετανών τουριστών σε...

    Μητέρα Μουρτζούκου: «Είναι ύποπτη από τα Χριστούγεννα και κανείς δεν την “ακουμπάει”»

    Επανήλθη η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου που βρίσκεται στο...