Συνάντηση του Γ. Μαυρωτά με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά είχε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης ενάντια στη χειραγώγηση αθλητικών αγώνων (Σύμβαση Macolin), Γιώργος Μαυρωτάς.

PHILOXENIA

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι τρόποι προώθησης της Σύμβασης Macolin στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αρθούν τα εμπόδια και να κυρωθεί από περισσότερες χώρες της Ε.Ε. καθώς και γενικότερα θέματα του αθλητισμού του οποίου ο κ. Σχοινάς είναι πολύ καλός γνώστης.

Ο κ. Μαυρωτάς επιχειρηματολόγησε ότι η Ευρώπη με το Ευρωπαϊκό Μοντέλο Αθλητισμού πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή σε θέματα ακεραιότητας, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο κ. Σχοινάς, αναφέροντας ότι ο αθλητισμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής με τις αξίες που πρεσβεύει και έχει και την αντίστοιχη προτεραιότητα στα θέματα του χαρτοφυλακίου του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Το χτύπησα με μαχαίρι για να σπάσει ο πάγος»: Σοκάρει ο ισχυρισμός του 43χρονου για τον θάνατο του βρέφους στην Κυψέλη

Τον σοκαριστικό ισχυρισμό ότι τα χτυπήματα από μαχαίρι που βρέθηκαν στην...

Red Light – 𝗧𝗵𝗲 𝗹𝗼𝘀𝘁 𝗽𝗼𝘀𝘁-𝗽𝘂𝗻𝗸 𝘀𝗼𝘂𝗻𝗱 𝗼𝗳 𝗔𝗶𝗴𝗶𝗼.

Στο Αίγιο, κάπου στα μέσα των 00s, μια παρέα...

Πάτρα: Κλείνει γνωστό κατάστημα με αθλητικά είδη στο κέντρο – φωτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%b4/