Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φ. Σπανό για το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρο της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Α.Ε. (Ε.ΑΝ.Ε.Π. Ο.Α. Α.Ε.) κ. Φάνη Σπανό, μετά την κατάθεση στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του φακέλου για την έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, κ.  Πάνος Λώλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Αντιπρόεδρος β΄ και Αναπληρωτής της Ε.ΑΝ.Ε.Π. Ο.Α. Α.Ε., κ. Ανδρέας Λουκάτος.

    Μετά τη συνάντηση ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

    GLEARNET

    «Παραλάβαμε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό το φάκελο με την αίτηση και το σχέδιο για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων – Ασωπού, ένα από τα κορυφαία έργα της χώρας. Μόνο μέσω της αληθινής μετατροπής της μεγαλύτερης άτυπης βιομηχανικής συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε πραγματικό επιχειρηματικό πάρκο, θα έχουμε όφελος για τις επιχειρήσεις και πραγματικό σεβασμό στο περιβάλλον».

     Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης, κ. Φ. Σπανός δήλωσε:

    «Δουλεύουμε εντατικά από την αρχή της προηγούμενής μας θητείας για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Ασωπού και τη μετατροπή της Άτυπης Βιομηχανικής Συγκέντρωσης των Οινοφύτων σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό πάρκο. Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα τη δημιουργία ενός οικονομικού θύλακα με δυναμικό ανάπτυξης χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Ο φάκελος που καταθέσαμε, ως Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων, μας φέρνει προ των πυλών για μια παρέμβαση προϋπολογισμού 116 εκατ. ευρώ! Συντονισμένα και μεθοδικά, συνεργαζόμαστε με την πολιτική ηγεσία και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατόν, η ΚΥΑ για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου. Συγχαίρω και ευχαριστώ για τη συνεργασία μας όλους τους φορείς, δημόσιους και ιδιωτικούς, με τους οποίους υπηρετούμε αυτόν τον σημαντικό στόχο».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...