Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Faisal Bin Farhan Al-Saud

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα υποδεχθεί στην Αθήνα αύριο, Τρίτη 4 Ιανουαρίου, τον ομόλογό του της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Faisal Bin Farhan Al-Saud.

    Φλίγκος

    Θα υπάρξει κατ’ιδίαν συνάντηση των δύο Υπουργών στις 12:00 και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες και γεύμα εργασίας.

    Οι κοινές δηλώσεις στον Τύπο αναμένεται να λάβουν χώρα στις 13:30.

    ICECAP

    Η επίσκεψη αυτή, η δεύτερη του ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα σε διάστημα λιγότερου του ενός χρόνου (είχε προηγηθεί η συμμετοχή του στο Φόρουμ Φιλίας τον Φεβρουάριο 2021) έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών, μαζί με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην Σαουδική Αραβία τον περασμένο Απρίλιο και βεβαίως της επίσκεψης του Πρωθυπουργού τον περασμένο Οκτώβριο.

    Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθούν οι διμερείς σχέσεις στον τομέα της άμυνας, της οικονομίας και των επενδύσεων, καθώς και η συνεργασία στους διεθνείς οργανισμούς.

    Επίσης, αναμένεται να εξετασθούν εις βάθος οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στην περιοχή του Κόλπου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στην Πελοπόννησο – Πόσο επικίνδυνη είναι

    Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη,...

    ΠΑΣΟΚ: Στον ρυθμό της νέας Προανακριτικής

    Τις κοινοβουλευτικές εξελίξεις για τα Τέμπη καθορίζει τις επόμενες...

    Πάτρα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

    Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), ενημερώνει τους...

    Δραματικό βίντεο: Πήγαν να απαγάγουν την κόρη επιχειρηματία στο Παρίσι – Ήταν μαζί με των 2 ετών γιο της

    Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν οι απαγωγές στη Γαλλία ατόμων που έχουν σχέση...