Συνάντηση Τσανακλίδου-Θωμαΐδη-Πασχαλίδη στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Στην Πάτρα βρέθηκαν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Τάνια Τσανακλίδου και ο Κώστας Θωμαΐδης για την πραγματοποίηση της συναυλίας που δόθηκε στη μνήμη του αξέχαστου Θανάση Τσιπινάκη, ωστόσο στην αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε και ο αγαπημένος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος εμφανίστηκε στο Royal την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

    Μια ευχάριστη έκπληξη, ως φαίνεται, περίμενε τους τρεις καλλιτέχνες καθώς διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο και όπως ήταν φυσικό μίλησαν και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

    Ο Μίλτος Πασχαλίδης έκανε και σχετική ανάρτηση στο facebook φροντίζοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την τυχαία συνάντηση με τους αγαπημένους του φίλους γράφοντας την εξής λεζάντα: «Πρωινό ξύπνημα και τυχαίες συναντήσεις με αγαπημένους στην Πάτρα. Κάπως έτσι γράφονται οι ιστορίες για τα ξενοδοχεία».

    Μίλτος Πασχαλίδης Μίλτος Πασχαλίδης
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...

    Aνησυχία στην Δυτική Ελλάδα: Πάνω από 100 σεισμικές δονήσεις σε δύο μέρες

    Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι στην Κεφαλονιά και κυρίως στη βορειοανατολική πλευρά,...