ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ή ΟΧΙ το Δ.Σ του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας; Υπάρχει κάποιος να μας ενημερώσει;

    Ημερομηνία:

        Κοιτάζοντας τις πρόσφατες προσκλήσεις των συνεδριάσεων του Δ.Σ του Νοσοκομείου μας, σαν κιάν αυτή που σας κοινοποιούμε παραπλεύρως, βλέπουμε την ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΥΝΘΕΣΗ του Δ.Σ, μια ελλιπή σύνθεση που υφίσταται από την 31/12/22, μετά δηλ. την συνταξιοδότηση του εκπροσώπου των Ιατρών, Δραγώτη Κώστα.
     Βάσει των κείμενων διατάξεων, το Δ.Σ μπορούσε να συνεδριάζει, με αυτήν την ελλιπή του σύνθεση, χωρίς κανένα πρόβλημα, για τρείς μήνες μήνες. Αν μετά τούς τρείς μήνες ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ τό κενό, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ αυτού του Δ.Σ του Νοσοκομείου.
       Δυστυχώς εδώ στο Νοσοκομείο μας, στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, το Δ.Σ που θα επρεπε να σταματήσει την λειτουργία του την 31/3/23, δυστυχώς συνεχίζει τις συνεδριάσεις του σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτε, καθιστώντας έτσι παράνομες τις συνεδριάσεις του και μη σύννομες όλες τις αποφάσεις που εχουν παρθεί στο μεσοδιάστημα από την 1/4/23 μέχρι και σήμερα……. 
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Αλεξοπούλου για τα 51 χρόνια της ΝΔ: Σταθερή στις απόψεις μου, σταθερά στη σωστή πλευρά της ιστορίας

    Από τον Εθνάρχη, Κωνσταντίνο Καραμανλή, που σφράγισε την αποκατάσταση...

    ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ: Κάθε ψάρι… στον καιρό του

    Σεπτέμβριος: Εν αφθονία είναι η αθερίνα, ο γαύρος, οι ζαργάνες,...

    Ο πιο τρομερός βιαστής στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου

    Ένας Ινδονήσιος που καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μάντσεστερ...