Συνέδριο φαρμακοποιών, χωρίς Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Με κεντρικό μήνυμα «Ο ρόλος του φαρμακοποιού στους σύγχρονους καιρούς: νέες εξελίξεις – σταθερές αξίες», θα πραγματοποιηθεί το 6ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Πελοποννήσου στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2025.

    Φέτος, οικοδεσπότης του συνεδρίου είναι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηλείας και συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωσή του οι Φ.Σ. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Από το συνέδριο, πάντως, όπου – όπως αναφέρεται – θα συζητηθούν προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύγχρονο φαρμακείο, απουσιάζουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αχαΐας και Αιγιαλείας, για λόγους που δεν έχουν ανακοινωθεί.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Ant1 για τον Γιώργο Παυλάκη! Τι λένε Πατρινοί συνάδελφοί του

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.antenna.gr/watch/1912722/i-oikogeneia-toy-ant1-thrinei-ton-thanato-toy-eikonolipti-giorgoy-paylaki

    Πάτρα: Το 6ο KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου, 24-28/9 στην Achaia Clauss

    Τo μοναδικό γερμανόφωνο Φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει από τις...

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών… ΔΕΗ

    Λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος από την ΔΕΗ σε κεντρικά...