Συνέλαβαν 25χρονο Πατρινό για γυμνές φωτογραφίες δύο νεαρών κοριτσιών! Του έκαναν μήνυση

Ημερομηνία:

Ένας 25χρονος Πατρινός συνελήφθη την Δευτέρα του Πάσχα μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του δύο συνομήλικές του γυναίκες από το Μεσολόγγι για εκδικητική πορνογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δύο γυναίκες που κατοικούν στο Μεσολόγγι, μήνυσαν τον άνδρα που κατοικεί στην Πάτρα και με τον οποίον φαίνεται ότι είχαν συνάψει σχέση παλαιότερα, για εκδικητική πορνογραφία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κινητό τηλέφωνο του 25χρονου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες των δύο γυναικών και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προχώρησαν στην σύλληψή του.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το υλικό πορνογραφίας που κατείχε ο κατηγορούμενος το είχε διακινήσει σε τρίτους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Εκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Κοινωνικό Οργανισμό

Σας καλούμε, σε έκτακτη - δια περιφοράς συνεδρίαση του...

Σταμάτης Γονίδης για Ηλία Κασιδιάρη: Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα τα ξανάλεγα

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης...

Αχαϊα: Εξόρμηση στελεχών της ΝΙΚΗΣ

Την περασμένη Κυριακή 11/10/2026 κλιμάκιο της Νομαρχιακής Κοινότητας Αχαΐας...

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Στο Άμστερνταμ η 3η Συνάντηση Εταίρων του Ευρωπαϊκού Έργου Tech4Impact

Στο Άμστερνταμ η 3η Συνάντηση Εταίρων του Ευρωπαϊκού Έργου...