Συνέλαβαν ιδιοκτήτη εταιρείας – Είχε στην κατοχή του καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ άνω των 650 κιλών

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ιδιοκτήτη επιχείρησης εμπορίας μετάλλων προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, όταν στον αύλειο χώρο της εταιρείας του βρέθηκαν καλώδια χαλκού, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

    Η σύλληψη έγινε χθες, Παρασκευή 27/09 το απόγευμα στο πλαίσιο στοχευμένης δράσης από αστυνομικούς του τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά.

    Σύμφωνα με γνωμάτευση αρμόδιου υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ, πρόκειται για καλώδια παροχής ρεύματος προερχόμενα από τον ΔΕΔΔΗΕ, το συνολικό βάρος των οποίων ανέρχεται στα 650 κιλά και η αξία τους υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 3.000 ευρώ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αθηνά Ωνάση: Η μοναξιά της κληρονόμου – Ο χωρισμός με τον Αλμπέρτο Ζόρζι και οι φήμες

    H Αθηνά Ωνάση, η μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση και...

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Υποχρεωτική από 1η Μαρτίου σε τουρισμό και εστίαση – Όλες οι αλλαγές που φέρνει η εφαρμογή της

    Υποχρεωτική θα είναι από την 1η Μαρτίου η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας...

    Τραμπ και Μελάνια: Λαμπερή …ασορτί εμφάνιση στον Λευκό Οίκο

    Η Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον Λευκό...

    Κώστας Σβόλης: Κανένα υπεράκτιο αιολικό πάρκο χωρίς κοινωνική συναίνεση

    Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025, η συντονιστική ομάδα της...
    Best Shop