Συνελήφθη 28χρονος για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 11χρονης

    Ημερομηνία:

    Θύμα των ορέξεων ενός 28χρονου αλλοδαπού σε χωριό του Πλατανιά Χανίων έπεσε μια 11χρονη που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της μικρής, έπαιζε στην αυλή της εκκλησίας του χωριού το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 28χρονος Αιγύπτιος φέρεται να την πλησίασε και -όπως είπε η ανήλικη- την θώπευσε στο στήθος.  Αμέσως η 11χρονη έτρεξε έντρομη στο σπίτι και είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί. Εκείνοι αμέσως τους ενημέρωσαν το ΑΤ Πλατανιά, οι αστυνομικοί του οποίου δεν έχασαν χρόνο.

    Οπως αναφέρει το www.zarpanews.gr έσπευσαν στην περιοχή και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν τον 28 χρόνο για τον οποίο όπως προέκυψε στερείται και των νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.

    Ο 28 χρόνος αλλοδαπός που αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, κρατείται στο ΑΤ Πλατανιά και αναμένεται η ολοκλήρωση της απέλασης του, ενώ για το αδίκημα αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξωτερικό επιλέγουν οι Έλληνες για διακοπές

    Aπό τα πιο οικονομικά ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη ή τη Βουδαπέστη μέχρι...

    Αδυνάτισμα με δίαιτα ή φάρμακα; Ένας καθηγητής εξηγεί ποια είναι η καλύτερη στρατηγική

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b4%ce%af%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b1-%ce%ae-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Η Γαλλία 2-0 τη Γερμανία στον μικρό τελικό του Nations League – Δείτε τα γκολ

    Η Γαλλία επικράτησε της Γερμανίας, με 2-0, στον μικρό τελικό του Nations League που...