Συνελήφθη 63χρονος – Ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη – Πως τον παγίδεψαν

    Ημερομηνία:

    Η ανήλικη έκλεισε ραντεβού μαζί του αφού πρώτα ενημέρωσε την Αστυνομία

    Σοκάρει η δράση ενός 63χρονου στο κέντρο της Αθήνας ο οποίο συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Σύμφωνα με την αστυνομία ο 63χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της τηλέφωνο λέγοντας της ότι θέλει να συναντηθούν και να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

    Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

    Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο το μεσημέρι της Κυριακής (10-6-2023) στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

    Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νησιά Φερόε: Η εμπειρία στον παράδεισο του μαγικού Βορρά

    Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που «Τα Νησιά...

    Έπεσε λάδι στα ρούχα σου; 7 βήματα για να αφαιρέσεις τον λεκέ μια για πάντα

    Και εκεί που τρως ωραία και καλά ξαφνικά τσουπ,...

    Πώς να γίνετε πιο τυχεροί σε 8 βήματα

    Δείτε 8 δοκιμασμένες μεθόδους που, αν υιοθετηθούν, αυξάνουν την...

    Σχέσεις: Το συμβόλαιο που επιτρέπει την απιστία

    Μια νέα αντίληψη υποστηρίζει ότι τη θέση ενός παθιασμένου,...