Συνελήφθη 76χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

    Ημερομηνία:

    Χειροπέδες σε έναν 76χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των κυπριακών αρχών για την σεξουαλική κακοποίηση μίας ανήλικης, πέρασαν αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας (27/1) στη Νέα Ιωνία.

    Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 76χρονος κατηγορείται ότι από το καλοκαίρι του 2023 προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος ανήλικης, που έλαβαν χώρα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αττική.

    Εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, ύστερα από στοχευμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιωνίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη (28/1) ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και με παραγγελία της εισαγγελίας διατάχθηκε η φυλάκισή του στις φυλακές της Τρίπολης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ηρακλής Νικολακόπουλος πρόεδρος στον Κεραυνό

    Νέος πρόεδρος του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου είναι ο Ηρακλής...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας

    Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο,...

    Κιμ Καρντάσιαν: Με εντυπωσιακό ντεκολτέ στους δρόμους της Βενετίας – Δείτε φωτογραφίες

    Να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση βρήκε την...

    Πλειστηριασμοί: 4+1 βαριά σφυριά αξίας 68,8 εκατ. ευρώ χτυπούν αυτή την εβδομάδα

    Περισσότερους από 1.170 πλειστηριασμούς περιλαμβάνει η λίστα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για αυτή...