Συνελήφθη αντιεμβολιαστής υπαξιωματικός του Στρατού με τη σύζυγό του!

    Ημερομηνία:

    Αντιεμβολιαστής υπαξιωματικός του Στρατού και η αλλοδαπή σύζυγός του συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο μεθοριακό σταθμό Ευζώνων.

    Στο ζευγάρι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες για παραβίαση των υγειονομικών πρωτόκολλων κατά την είσοδο τους από τα Σκόπια στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αρχιλοχίας και η Σέρβα σύζυγός του, δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αλλά ούτε και αρνητικό rapid test. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του L&O αρνήθηκαν να υποβληθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε rapid test, και έτσι συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

    Ο 41χρονος που υπηρετεί σε μονάδα στο Λιτόχωρο έχει απασχολήσει σύμφωνα με την αστυνομία και πάλι τις αρχές για παρόμοια αδικήματα και ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας ζήτησε να οδηγηθεί ενώπιον του, ενώ η γυναίκα του αφέθηκε ελεύθερη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανασφάλιστα ΙΧ, ΚΤΕΟ και ακινησία στο μικροσκόπιο – Μάρτιο και Αύγουστο οι μαζικές διασταυρώσεις

    Μάρτιος και Αύγουστος γίνονται οι μήνες των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για ανασφάλιστα...

    Μόδα: Τα sneakers φεύγουν, το μοκασίνι έρχεται δυναμικά

    Αθλητικά παπούτσια με φόρμα, με κοστούμι, με φόρεμα, με...

    Υποψήφιοι σύντροφοι: Στην εποχή της αφθονίας επιλογών

    Στο νόμο της “φθίνουσας οριακής χρησιμότητας” -που διδάσκονται οι...