Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω ύποπτος για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο – Κουβαλούσε μπιτόνια με βενζίνη

    Ημερομηνία:

    Ύποπτος για εμπρησμό που κουβαλούσε μπιτόνια με βενζίνη συνελήφθη στον Άγριο Στέφανο το βράδυ του Σαββάτου (05.08.23), αποκάλυψε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας το πρωί της Κυριακής.

    GLEARNET

    Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε επ’ αυτοφώρω έναν ύποπτο για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο Αττικής, ο οποίος κουβαλούσε μπιτόνια με βενζίνη και εύφλεκτα υλικά και πρόλαβε να βάλει φωτιά, όπως δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
    Σύμφωνα με τον υπουργό, το μέτωπο, ευτυχώς, δεν πρόλαβε να επεκταθεί.

    «Δυστυχώς για άλλη μια φορά το ανθρώπινο χέρι παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις 1.670 πυρκαγιές που είχαμε μέσα στον Ιούλιο», είπε ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στο OPEN.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 19/9/2025

    13:30 ΕΡΤ2 ακοντισμός γυναικών – προκριματικά – γκρουπ Α’...

    Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Ant1 για τον Γιώργο Παυλάκη! Τι λένε Πατρινοί συνάδελφοί του

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.antenna.gr/watch/1912722/i-oikogeneia-toy-ant1-thrinei-ton-thanato-toy-eikonolipti-giorgoy-paylaki