Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη 35χρονος εργαζόμενος ξενοδοχείου από την αστυνομίαΧανίων, μετά από καταγγελία μίας οικογένειας Γάλλων για απόπειρα ασέλγειας στον ανήλικο γιο τους.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένεια των Γάλλων, που διέμενε σε ξενοδοχείο του Δήμου Πλατανιά Χανίων, κατήγγειλε έναν εκ των εργαζομένων, καθώς υποστήριξαν ότι αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του 17χρονου γιου τους.

    Ο 35χρονος φέρεται να εντόπισε μόνο του τον νεαρό Γάλλο στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος θώπευσε τον νεαρό και αποπειράθηκε να προχωρήσει σε πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

    Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον άντρα ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι προγραμματίζει ο Δήμος για την τελετή έναρξης!

    Μπορεί η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2026 να προγραμματίζεται για τα...

    Έρευνα: Δεν χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

    Οσοι ζουν στην Αθήνα το ομολογούν. Σε αυτή την...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ο καφές στην Ιταλία; Αυτές είναι οι αληθινές τιμές

    Από τον βορρά ως τον νότο, η Ιταλία αφηγείται...