Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη 35χρονος εργαζόμενος ξενοδοχείου από την αστυνομίαΧανίων, μετά από καταγγελία μίας οικογένειας Γάλλων για απόπειρα ασέλγειας στον ανήλικο γιο τους.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένεια των Γάλλων, που διέμενε σε ξενοδοχείο του Δήμου Πλατανιά Χανίων, κατήγγειλε έναν εκ των εργαζομένων, καθώς υποστήριξαν ότι αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του 17χρονου γιου τους.

    Ο 35χρονος φέρεται να εντόπισε μόνο του τον νεαρό Γάλλο στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος θώπευσε τον νεαρό και αποπειράθηκε να προχωρήσει σε πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

    Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον άντρα ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο ξεχασμένος μυς που καίει γλυκόζη και λίπος με μια απλή άσκηση ακόμα κι όταν καθόμαστε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bc%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%af%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%bb%cf%85%ce%ba%cf%8c%ce%b6%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

    Πάνω από 650 πλοία είναι υπό ναυπήγηση για ελληνικά συμφέροντα

    Πρωταγωνιστούν και στις ναυπηγήσεις οι Έλληνες εφοπλιστές καθώς πάνω...

    Αρχίζει να εισπράττει ο Γκριμάλντι από την Ηγουμενίτσα

    Σε λίρα 100 αποδεικνύεται για τον Εμανουέλ Γκριμάλντι η...