Συνελήφθη Γάλλος τζιχαντιστής στην Τουρκία

    Ημερομηνία:

    Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν έναν Γάλλο που καταζητείτο από το Παρίσι και είναι ύποπτος για συμμετοχή σε γαλλόφωνη ομάδα τζιχαντιστών στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

    «Ένα πρόσωπο γαλλικής υπηκοότητας συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα από τη Συρία στην Τουρκία», διευκρινίζει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι τα αρχικά του ονόματος του φερόμενου τζιχαντιστή είναι Σ.Τζ.

    Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ο άνδρας αυτός ανήκε στη Φιρκάτουλ Γουράμπα, την ομάδα της οποίας ηγείται ο Γάλλος τζιχαντιστής Ουμάρ Ντιαμπί, άλλως Όμαρ Όμσεν, ο οποίος είναι ύποπτος ότι έπεισε πολλούς Γάλλους να πάνε στη Συρία.

    Ο Ντιαμπί συνελήφθη τον Αύγουστο στη Συρία από την οργάνωση τζιχαντιστών Χάγιατ Ταχρίρ αλ Σαμ (HTS) που ελέγχει τη συριακή επαρχία Ιντλίμπ.

    Ο Γάλλος τζιχαντιστής που συνελήφθη στην τουρκοσυριακή μεθόριο προσπάθησε να εισέλθει στην Τουρκία με πλαστή ταυτότητα, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.

    Αυτός κρατείται τώρα στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα του Ρεϊχανλί, στη νοτιοανατολική Τουρκία, διευκρίνισαν οι αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...