Συνελήφθη γυναίκα για την πυρκαγιά στη Χίο – Έσβησε τσιγάρο και έπιασε φωτιά

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη μιας γυναίκας για εμπρησμό από αμέλεια που οδήγησε στη μεγάλη φωτιά στη Χίο προχώρησαν οι Αρχές.

    Πρόκειται για γυναίκα γεωργιανής καταγωγής που εργαζόταν στη Χίο ως οικιακή βοηθός και ομολόγησε εμπρησμό από αμέλεια που σχετίζεται με ένα από τα πέντε μέτωπα της φωτιάς στο νησί τις προηγούμενες ημέρες.

    Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι στις 23 Ιουνίου, περίπου στις 10:00 το πρωί και ενώ βρισκόταν στην περιοχή Λεπτόποδαέσβησε το τσιγάρο της στο σημείο όπου λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε η φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι προσπάθησε να σβήσει το τσιγάρο με το πόδι της, ζητώντας συγγνώμη για τις συνέπειες της πράξης της.

    Ο εντοπισμός της προέκυψε κατόπιν μαρτυρίας συναδέλφου της η οποία είδε τη γυναίκα να πηγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια την ώρα που ξεσπούσε η φωτιά στο σημείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την απώλεια της Καίτης Μαυράκη – Λύχρου

    O ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του   συλλυπητήρια   στην οικογένεια της...

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην Patras IQ

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   Το Επιμελητήριο Αχαΐας προετοιμάζει δυναμική παρουσία στην 9η Patras IQ...

    Απάντηση σε Κώστα Σβόλη: Σχόλιο της Δημοτικής Αρχής για τον Αποκριάτικο χορό του Δημάρχου

    Σήμερα δύο μέρες μετά τη λήξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων,...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 77

    https://www.youtube.com/watch?v=HUVROrtzGgA