Συνελήφθη μαθητής και ο πατέρας του: Ο 14χρονος είχε κινητό, απείλησε καθηγήτρια πως «θα της σπάσει τα μούτρα»

    Ημερομηνία:

    Στην σύλληψη ενός ανηλίκου και του πατέρα του, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη σε σχολείο στην περιοχή του Αλίμου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση στον μαθητή για τη χρήση κινητού, πηγαίνοντάς τον στη διευθύντρια του σχολείου.

    Ο 14χρονος μαθητής της Β’ γυμνασίου απάντησε «θα σου σπάσω τα μούτρα» και φεύγοντας από το γραφείο του διευθυντή, έσπασε ένα αντικείμενο που βρήκε στον χώρο.

    Στην συνέχεια υπεβλήθη μήνυση, με αποτέλεσμα ο ανήλικος μαθητής του γυμνασίου και ο πατέρας του να συλληφθούν για απειλή, φθορά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αντίστοιχα. Ο εισαγγελέας διέταξε να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανελλήνιες 2026: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ειδικά μαθήματα

    Ανακοινώθηκε σήμερα (Πέμπτη, 11/9) το πρόγραμμα των πανελληνίων εξετάσεων 2026. Συγκεκριμένα, το...

    Τζον Λένον: Απορρίφθηκε για 14η φορά η αίτηση αποφυλάκισης του δολοφόνου του

    Η νέα αίτηση αποφυλάκισης του Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, του...

    Meteo: Έρχεται καυτός Οκτώβριος – Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία στην Ελλάδα ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

    Θερμότερος του κανονικού αναμένεται ο Οκτώβριος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη...