Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά από μήνυση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός , Γιώργος Σκινδήλιας, μετά τη μήνυση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου για εξύβριση.

    Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από μήνυση που υπέβαλε η κόρη του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινα. Η μήνυση που υπέβαλε αφορούσε σε συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την σύλληψή του ο κ. Σκινδήλιας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

     

    Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η κυρία Γιαννακοπούλου, με ανακοίνωσή της που δημοσιοποίησε μέσω των social media μίλησε για χυδαία στοχοποίηση που υπέστη, με αφορμή υβριστικά συνθήματα στο ΣΕΦ, επειδή είναι κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιδείξει καμία ανοχή.

     

    «Στο γήπεδο του ΣΕΦ, και ενώ δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή με τον αγώνα ή τους διαγωνιζόμενους, στοχοποιήθηκα προσωπικά με χυδαία, απάνθρωπα και απροκάλυπτα σεξιστικά συνθήματα, τα οποία ακούστηκαν δυνατά και επαναλαμβανόμενα από μερίδα οπαδών της ΚΑΕ Ολυμπιακός», επεσήμανε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Γιαννακοπούλου στην ανακοίνωσή της.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...