Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης – Κατηγορείται για εκβιασμό της Ζέττας Μακρή

    Ημερομηνία:

    Μετά τις καταγγελίες η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρεδη καθώς φέρεται να εκβίαζε την πρώην υφυπουργό και βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή. Ο δημοσιογράφος είναι ιδιοκτήτης ιστοσελίδας στο Βόλο όπως και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού. Επίσης συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα. Ολα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία της Ζέτας Μακρή στην ασφάλεια του Βόλου για εκβιασμό από τον δημοσιογράφο Μαρεδη.

    Ζέττα Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψη του Μαρέδη

    «Είμαι σίγουρη ότι έκανα το σωστό, είχα υποχρέωση να το κάνω στην οικογένειά μου, στην πορεία μου» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ζέττα Μακρή, μετά τη σύλληψη δημοσιογράφου που την εκβίαζε, ζητώντας το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ. H κ. Μακρή ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, πως είναι μια πολύ στενάχωρη υπόθεση για εκείνη, έκανε αυτό που η συνείδησή της επέβαλε και από εδώ και πέρα τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη.

    Η βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε πως με τον εν λόγω δημοσιογράφο ήταν γνωστοί, καθώς ο Βόλος είναι μια μικρή πόλη και είχαν κοινωνικές σχέσεις, ωστόσο δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η στρατηγική της μίας κάλπης – Οι δύο αριθμοί που θα μετρήσουν για την κυβέρνηση

    Η οδηγία του Μαξίμου στα κυβερνητικά και στα κομματικά στελέχη καθ’...

    Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

    Η διαδικασία των προσυμπληρωμένων δηλώσεων διευκολύνει τους φορολογούμενους, απαιτεί,...

    Βασίλης Παϊτέρης: «Διονύση Τσακνή είσαι γύφτος; Δεν είναι δικό του τραγούδι ο “Μπαλαμός”»

    Ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή...

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος μου που δεν έκανα μήνυση στον γιατρό από το νοσοκομείο της Νίκαιας

    Στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας στο νοσοκομείο της Νίκαιας αναφέρθηκε για...