Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου που αποπειράθηκε να βιάσει 53χρονη επιβάτιδα

    Ημερομηνία:

    Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν οδηγό λεωφορείου στα Άνω Λιόσια, για απόπειρα βιασμού μιας 53χρονης επιβάτιδας.

    Όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό λεωφορειογραμμής της περιοχής την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στο σημείο με τις πόρτες κλειστές.

    Τότε ο κατηγορούμενος οδηγός πλησίασε την γυναίκα και άρχισε να θωπεύει το σώμα της και να της κάνει προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων.

    Στη συνέχεια μάλιστα αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα και σταμάτησε όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να του ζητεί τα στοιχεία της ταυτότητας του.

    Μετά την επίθεση ο άνδρας άφησε την 53χρονη σε μία στάση και συνέχισε το δρομολόγιό του.

    Η παθούσα απευθύνθηκε στις Αρχές και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ. Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.

    Από το Τ.Α. Φυλής κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού. Τα στοιχεία πρόκειται να σταλούν στη ΔΕΕ για ανάλυση.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενώπιον διλημμάτων οι αραβικές ηγεσίες: Τι θα κάνουν με το Ισραήλ;

    Δεκάδες ηγέτες –Αραβες και μουσουλμάνοι, σουνίτες και σιίτες, ανταγωνιστές...

    Ο Θανάσης Νταβλούρος και το τρένο με προορισμό… τον αγύριστο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b2%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bf%cf%81/

    ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ: Αύριο Πέμπτη η απόφαση του ανακριτή για τους δύο προφυλακισθέντες!

    Την θετική -όπως ελπίζουν- απόφαση του ανακριτή Μιχαήλ Πηλιχού...