Συνελήφθη Τούρκος στο «Ελ. Βενιζέλος» – Εξετάζεται η συμμετοχή του στο μακελειό με τους 6 νεκρούς στη Λούτσα

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίει  το newsit.gr, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Τούρκος υπήκοος, ο οποίος έφερε πλαστό διαβατήριο, δύο πλαστές ταυτότητες και σφαίρες, και ερευνάται η σύνδεσή του με την εξαπλή δολοφονία στη Λούτσα.

    Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκε για άτομο ευρισκόμενο στην περιοχή διενεργείας ελέγχου επιβατών και χειραποσκευών στην intra Schengen περιοχή, στο επίπεδο των αναχωρήσεων και στην χειραποσκευή βρέθηκαν κατά τη διάρκεια ακτινοσκοπικού ελέγχου, αντικείμενα που προσομοιάζαν με φυσίγγια όπλου.

    Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι διαπιστώσαν ότι ο δράστης θα αναχωρούσε με την πτήση Α3-356 για Μυτιλήνη και εντός της χειραποσκευής του – χάρτινη σακούλα – υπήρχαν τέσσερα φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.

    Επιπλέον, στην κατοχή του Τούρκου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Υγιής ανταγωνισμός με κατάργηση ατέλειας στο Εμπόριο – Tι δηλώνει ο Γιώργος Βαγενάς

    Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη. Αυτό µπορεί να πει...

    Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Καργάκηδων στη φυλακή της Αλικαρνασσού

    Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων, μελών της οικογένειας Καργάκη, στις φυλακές...

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

    Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τίμησε η Περιφέρεια Δυτικής...