Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (31 και 35 ετών) για κλοπή προσποιούμενοι τεχνικούς της Δ.Ε.Η.

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 21-11-2022, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί (31 και 35 ετών) κατηγορούμενοι για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα και τετελεσμένη, στην περιοχή του Ζωγράφου.

    Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 21-11-2022, προσέγγισαν ημεδαπή στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου, προσποιούμενοι τεχνικούς της Δ.Ε.Η. και μετέβηκαν εντός της πολυκατοικίας. Έτερος ένοικος της πολυκατοικίας που τους είδε, τους έκρινε ύποπτους, κάλεσε την αστυνομία και οι ανωτέρω τράπηκαν σε φυγή.

    Λίγο νωρίτερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν ενεργήσει κλοπή με τον ίδιο τρόπο δράσης και είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την οικία ημεδαπής σε διαφορετικό σημείο.

    Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, όπου αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

    Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, οδηγήθηκαν στον Αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...

    Το επόμενο δεκαήμερο η Πάτρα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

    Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη...

    Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Και Πατέρας και Μύθος …Γρηγόρης Μπιθικώτσης 1922-2005»

    Η συγγραφέας Άννα Μπιθικώτση θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο...