Συνελήφθησαν δύο ξαδέρφια πρώην υπουργού – Είχαν στήσει «εργοστάσιο» νόθευσης ηρωίνης

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής τρία άτομα, ανάμεσα τους δυο πρώτα ξαδέρφια πρώην υπουργού ηλικίας 52 και 56 ετών, γιατί είχαν στήσει εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης στα Μελίσσια που την «έσπρωχναν» στις πιάτσες της Αθήνας.

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορίες έκαναν χθες έφοδο στο σπίτι στα Μελίσσια, τους πέρασαν χειροπέδες και κατάσχεσαν περίπου 610 γραμμάρια ηρωίνης300 νοθευτικής ουσίας900 μεθαδόνηκάνναβη ένα πιστόλι αλλά και πρέσες όπου είχαν εγκαταστήσει στο χώρο για να κάνουν τις δουλειές.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Οι δυο άνδρες, που είναι σύμφωνα με πληροφορίες «παλιοί παίκτες» στο χώρο των ναρκωτικών κατά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ, είπαν ότι είναι πρώτα ξαδέρφια του πρώην υπουργού, ο ένας μάλιστα έκτος από ίδιο επώνυμο έχει και το ίδιο όνομα ενώ με το όχημα του, ο Έλληνας συνεργός του έκανε τη διανομή των δόσεων του λευκού θανάτου.

    Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται ενώ το όπλο έχει σταλεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρό» ή έχει απασχολήσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντομάτες: Οι 8 λόγοι που αξίζει να εντάξετε περισσότερες στη διατροφή σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b9-8-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%be/

    Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής εκλογικού νόμου – Τα δύο σενάρια

    Μπορεί το καλοκαίρι να ενδείκνυται για την ανακίνηση πολιτικών...

    Eρχονται αλλαγές στα στεγαστικά προγράμματα

    Στην επανεξέταση της στρατηγικής για τα στεγαστικά προγράμματα οδηγείται το...

    Ferrari F80: Το νέο επετειακό μοντέλο είναι ένα κινούμενο θαύμα

    Ferrari F80 Hybrid. Εθισμός στην ταχύτητα. Μηδαμινή αυτοσυγκράτηση στην...