Συνομιλίες σοκ από ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας για στήσιμο: «Δώσε μου 20 χιλιάρικα και κάθομαι να χάσω»

    Ημερομηνία:

    Η χθεσινοβραδινή εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έφερε στη δημοσιότητα δύο σοκαριστικές συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια των αρχών και τις οποίες κατέγραψε ο κοριός της «Europol»

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής λοιπόν, στο πρώτο τηλεφώνημα ένας ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας διαβεβαιώνει μπουκ ότι τουλάχιστον τρεις συμπαίκτες του είναι διατεθειμένοι να έχουν μειωμένη απόδοση σε συγκεκριμένο ματς.

    Επίσης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον ίδιο, οι δύο από αυτούς παίζουν στην άμυνα και μπορούν να φροντίσουν η ομάδα τους να δεχθεί τουλάχιστον 3 γκολ.

    Στη δεύτερη συνομιλία «πρωταγωνιστεί» ένας άλλος παίκτης που αγωνίζεται σε διαφορετικό σύλλογο κι ακούγεται να επικοινωνεί με τον μπουκ και να του ζητάει 20.000 ευρώ, με σκοπό να έχει μειωμένη απόδοση, καθώς είναι δύο χρόνια απλήρωτος.

    Τέλος, ο ίδιος εκφράζει παράπονα ότι η αντίπαλη ομάδα δεν ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει τη μειωμένη αγωνιστική του απόδοση.

    sportal.gr Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος

    Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...