ΣΥΝΤΑΓΗ: Χοιρινό ριγανάτο

    Ημερομηνία:

    Απολαυστικό και νόστιμο φαγητό που νομίζουμε ότι το αγαπάμε όλοι

    Υλικά – Εκτέλεση:

    Ξεκινάμε την συνταγή και τοποθετούμε μέσα στην κατσαρόλα μισό φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο. Ανοίγουμε την εστία στο χαμηλό.

    Προσθέτουμε μέσα 3 σκελίδες σκόρδου τριμμένες, 2 ξερά κρεμμύδια και τα αχνίζουμε.

    Κατόπιν βάζουμε και τα κομμάτια χοιρινού,(700 γραμμάρια) και τα σοτάρουμε ελαφρώς μέχρι να ροδίσουν.

    GLEARNET

    Κατόπιν βάζουμε αλάτι, πιπέρι και συμπληρώνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν.

    Στη συνέχεια βράζουμε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν.

    Στο τέλος προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας ρίγανη και ανακατεύουμε να πάει παντού.

    Κατά το σερβίρισμα, μπορούμε να προσθέσουμε αν το επιθυμούμε χυμό από φυσικό λεμόνι.

    Μια πρόταση σερβιρίσματος που του ταιριάζει πολύ είναι με πατάτες φούρνου ή ακόμη και με τηγανητές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...