Συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Αναζητάτε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο με ψάρι; Αυτή η συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι είναι ιδανική επιλογή.

    Με λίγα μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, θα έχετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

    Υλικά για τη συνταγή

    1 φιλέτο λαβράκι
    4 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
    ελαιόλαδο
    θαλασσινό αλάτι
    1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

    Οδηγίες για τη συνταγή

    • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C.
    • Χαράσσουμε διαγώνια το λαβράκι στην πλευρά του δέρματος.
    • Βάζουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα δενδρολίβανου στις σχισμές.
    • Αλείφουμε το υπόλοιπο ψάρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
    • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω μέχρι το δέρμα να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    • Μεταφέρουμε στον καυτό φούρνο για 5 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και ελαιόλαδο.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βόλος: Απατεώνας παρίστανε τον Αχιλλέα Μπέο και παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 500 ευρώ

    Απίστευτη απάτη στον Βόλο. Ένας άγνωστος έκανε μία τηλεφωνική παραγγελία...

    Μια σύγχρονη ξύλινη πόλη γεννιέται στη Στοκχόλμη

    Τη ζωντάνια, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του ξύλου...

    KKE Αχαΐας: “Τιμάμε τους ηρωικούς αγώνες των σταφιδοπαραγωγών και σταφιδεργατών της Αιγιάλειας”

    Το KKE Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωση του: Τους ηρωικούς αγώνες των σταφιδοπαραγωγών...

    Πάτρα: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο 59χρονος εκπαιδευτικός Δήμος Γεωργαντόπουλος

    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά...
    Best Shop