Συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι

    Ημερομηνία:

    Αναζητάτε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο με ψάρι; Αυτή η συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι είναι ιδανική επιλογή.

    DEH myHomeGasControl

    Με λίγα μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, θα έχετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

    Υλικά για τη συνταγή

    proliptikes

    1 φιλέτο λαβράκι
    4 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
    ελαιόλαδο
    θαλασσινό αλάτι
    1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

    Οδηγίες για τη συνταγή

    • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C.
    • Χαράσσουμε διαγώνια το λαβράκι στην πλευρά του δέρματος.
    • Βάζουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα δενδρολίβανου στις σχισμές.
    • Αλείφουμε το υπόλοιπο ψάρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
    • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω μέχρι το δέρμα να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    • Μεταφέρουμε στον καυτό φούρνο για 5 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και ελαιόλαδο.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    55,2 εκατ. Ευρώ σε Δήμους για τη μισθοδοσία σχολικών καθαριστών-Ανάμεσά τους και η Πάτρα

    Η χρηματοδότηση καλύπτει τόσο τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας όσο...

     Έλεγχος μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας

    Η Εμπορική Ανανέωση μέσω του επικεφαλής της  Γιάννη Ρούπα,...

    Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή του ΚΕΤχ Κ. Τσιράκη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φ. Ζαΐμη

     Με σκοπό την  ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ΚΕΤΧ...

    ΑΧΑΪΑ: “Προδόθηκε” από την καρδιά του γνωστός γιατρός – ΦΩΤΟ

    Πένθος στην ιατρική κοινότητα της Αχαϊας για τον θάνατο...