Συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι

    Ημερομηνία:

    Αναζητάτε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο με ψάρι; Αυτή η συνταγή για φιλέτο λαβράκι με δενδρολίβανο και λεμόνι είναι ιδανική επιλογή.

    Με λίγα μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, θα έχετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

    Υλικά για τη συνταγή

    1 φιλέτο λαβράκι
    4 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
    ελαιόλαδο
    θαλασσινό αλάτι
    1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

    Οδηγίες για τη συνταγή

    • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C.
    • Χαράσσουμε διαγώνια το λαβράκι στην πλευρά του δέρματος.
    • Βάζουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα δενδρολίβανου στις σχισμές.
    • Αλείφουμε το υπόλοιπο ψάρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
    • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω μέχρι το δέρμα να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
    • Μεταφέρουμε στον καυτό φούρνο για 5 λεπτά.
    • Σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι και ελαιόλαδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Φουντόπουλο

    Σήμερα η κηδεία του πρώην Διευθυντή της ΔΕΗ Νίκου...

    Ferrari Amalfi: Ο διάδοχος της Roma είναι γεγονός

    Η Ferrari αποκάλυψε την Amalfi, τη νέα πολυτελή Gran Turismo που διαδέχεται...

    «Μυστήριοι» μαύροι δίσκοι ξεβράζονται στις ακτές

    Από τα βόρεια ως τα νότια της Ιταλίας, από το...

    Βίντεο: Ασυνήθιστο κύμα ψύχους σαρώνει την Αργεντινή – Εννιά άστεγοι νεκροί σύμφωνα με ΜΚΟ

    Κύμα ψύχους ασυνήθιστης σφοδρότητας, ακόμη και για την καρδιά του χειμώνα...