Συνταγή για γεμιστές πιπεριές με κιμά και καλαμπόκι

    Ημερομηνία:

    Αυτή η συνταγή για γεμιστές πιπεριές με ένα μείγμα από κιμά, καλαμπόκι είναι ιδανική για ένα χορταστικό δείπνο που δεν χρειάζεται φούρνο. Ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

    Υλικά

    • 340 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς με χαμηλά λιπαρά
    • 2 φλιτζάνια κατεψυγμένο καλαμπόκι
    • 1 κουτί (280 γραμμάρια) κομμένες ντομάτες και πράσινες πιπεριές
    • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
    • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 2 μεγάλες πράσινες πιπεριές, κομμένες στη μέση κατά μήκος, χωρίς τα κοτσάνια, τους σπόρους και τις ίνες
    • 28 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο ή τριμμένο τυρί τσένταρ χαμηλών λιπαρών

    Οδηγίες

    1. Τοποθετήστε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ζεσταθεί.
    2. Καβουρδίστε τον κιμά, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το καλαμπόκι, τις ντομάτες, το κύμινο και το αλάτι.
    3. Ρίξτε τις μισές πιπεριές, με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.
    4. Αφήστε να βράσουν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μειώστε τη θερμότητα, καλύψτε και σιγομαγειρέψτε για 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι οι πιπεριές να μαλακώσουν όσο επιθυμείτε.
    5. Αποσύρετε από τη φωτιά. Τοποθετήστε τις κομμένες πιπεριές σε ένα πιάτο σερβιρίσματος.
    6. Ρίξτε μέσα το μείγμα κιμά και καλύψτε με τυρί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δείτε που κατέληξε ΙΧ στο Λαμπίρι – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στο Λαμπίρι. Στο ύψος...

    Άννα Φόνσου: Δεν έκανα ερωτικές σκηνές στις ταινίες, μόνο γυμνό και μέχρι εκεί

    Η Άννα Φόνσου σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τις πολυσυζητημένες...

    14 ελληνικά νησιά αναζητούν αγοραστές

    Αυξάνεται το ενδιαφέρον για επέκταση του τουρισμού στα ιδιωτικά...
    Best Shop