Συνταγή για γεμιστές πιπεριές με κιμά και καλαμπόκι

    Ημερομηνία:

    Αυτή η συνταγή για γεμιστές πιπεριές με ένα μείγμα από κιμά, καλαμπόκι είναι ιδανική για ένα χορταστικό δείπνο που δεν χρειάζεται φούρνο. Ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

    Υλικά

    • 340 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς με χαμηλά λιπαρά
    • 2 φλιτζάνια κατεψυγμένο καλαμπόκι
    • 1 κουτί (280 γραμμάρια) κομμένες ντομάτες και πράσινες πιπεριές
    • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
    • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 2 μεγάλες πράσινες πιπεριές, κομμένες στη μέση κατά μήκος, χωρίς τα κοτσάνια, τους σπόρους και τις ίνες
    • 28 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο ή τριμμένο τυρί τσένταρ χαμηλών λιπαρών

    Οδηγίες

    1. Τοποθετήστε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ζεσταθεί.
    2. Καβουρδίστε τον κιμά, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το καλαμπόκι, τις ντομάτες, το κύμινο και το αλάτι.
    3. Ρίξτε τις μισές πιπεριές, με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.
    4. Αφήστε να βράσουν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μειώστε τη θερμότητα, καλύψτε και σιγομαγειρέψτε για 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι οι πιπεριές να μαλακώσουν όσο επιθυμείτε.
    5. Αποσύρετε από τη φωτιά. Τοποθετήστε τις κομμένες πιπεριές σε ένα πιάτο σερβιρίσματος.
    6. Ρίξτε μέσα το μείγμα κιμά και καλύψτε με τυρί.
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Diana Ross: «Θα γιορτάσω μαζί με την Αθήνα τη ζωή, τη μουσική και την αγάπη»

    Αγαπάμε το ότι θα είμαστε εκείνοι οι οποίοι θα...

    Αυτή η Lamborghini Revuelto κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ!

    Πέρα από τα λογότυπα της εταιρείας που φαίνονται αμέσως,...

    Πόσο έτοιμη είναι η Ελλάδα για πόλεμο με drones – Το θεσμικό πλαίσιο και οι δικαστικές προστριβές

    Ορίζοντας τριετίας τουλάχιστον και εργώδεις και συντονισμένες προσπάθειες μεταξύ...