Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

    Ημερομηνία:

    Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η πικάντικη γεύση της φέτας σε συνδυασμό με την καυτερή πιπεριά, την καθιστούν το ιδανικό συνοδευτικό σε κάθε γεύμα. Ακολουθεί μια εύκολη συνταγή για εγγυημένα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

    Υλικά για τη συνταγή

    • 1 συσκευασία (περίπου 225 γρ.) φέτα, καλά θρυμματισμένη
    • 3 καυτερές πράσινες πιπεριές, χωρίς κοτσάνι ή περισσότερες
    • 1 φλιτζάνι πλήρες ελληνικό γιαούρτι
    • ⅓ φλιτζάνι ελαιόλαδο
    • 2 κουταλιές της σούπας πάστα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς (προαιρετικά)
    • 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
    • 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη (προαιρετικά)
    • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν

    Οδηγίες

    1. Τοποθετήστε τη φέτα σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ.
    2. Βάλτε τις πράσινες πιπεριές σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και πολτοποιήστε τις σε πάστα.
    3. Μεταφέρετε την πάστα στο μπολ με τη φέτα.
    4. Προσθέστε στο μπολ το ελληνικό γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την πάστα κόκκινης πιπεριάς, το ξύδι, το σκόρδο και το πιπέρι καγιέν.
    5. Ανακατέψτε πολύ καλά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρηγορία Μεθανίτη: «Έκανα πολλά χρόνια να μπω σε λεωφορείο γιατί με χούφτωναν συνεχώς»

    Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Porto...

    Πάτρα: Έκανε τατουάζ τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%ac%ce%b6-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%bd%ce%b1%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3/

    Προσοχή στη νέα ταυτότητα: Η παγίδα που μειώνει τη διάρκεια από 10 χρόνια σε 1

    Η έκδοση της νέας αστυνομικής ταυτότητας έχει δημιουργήσει ενδιαφέρον και αρκετές απορίες....

    Πάτρα: Τι συμβαίνει με τους γεμάτους κάδους; Τι απαντά ο Δήμος

    Η φωτογραφία που βλέπετε ελήφθη την περασμένη Τετάρτη (βραδινές...