ΣΥΝΤΑΓΗ: Λεμονάτο μοσχαράκι

    Ημερομηνία:

    Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!

    GLEARNET

    Βήμα 1

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τα 40ml ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ταυτόχρονα, σε δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε σε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό για να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτετε το μοσχάρι, πασπαλίζετε με το αλεύρι και σβήνετε με τον χυμό από το ένα λεμόνι.

    Βήμα 2

    Προσθέτετε τα μπαχάρια, τη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι και τον ζωμό. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    Μόλις το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, προσθέτετε τον χυμό από δύο λεμόνια. Σερβίρετε με τηγανητές πατάτες και μπόλικη σάλτσα.

    Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Intervision: Η ελληνικής καταγωγής Βασιλική Καραγιώργου θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στην ρωσική Eurovision – Βίντεο

    Η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Vassy θα εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στην...

    Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση το κίνημα «Antifa»

    Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη πως χαρακτηρίζει «τρομοκρατική» οργάνωση το κίνημα...

    ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΤΡΑΣ: Μπλόκα για κινητά, κράνος και ταχύτητα! Τι δηλώνει ο διοικητής Χρήστος Ντεμίρης

    Έκκληση προς τους οδηγούς για την πλήρη συμμόρφωση στις διατάξεις...

    Μετά από τις γνωστές γκρίνιες… η Πάτρα απέκτησε ένα κόσμημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1/