ΣΥΝΤΑΓΗ: Λεμονάτο μοσχαράκι

    Ημερομηνία:

    Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!

    Βήμα 1

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τα 40ml ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ταυτόχρονα, σε δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε σε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό για να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτετε το μοσχάρι, πασπαλίζετε με το αλεύρι και σβήνετε με τον χυμό από το ένα λεμόνι.

    Βήμα 2

    Προσθέτετε τα μπαχάρια, τη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι και τον ζωμό. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    Μόλις το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, προσθέτετε τον χυμό από δύο λεμόνια. Σερβίρετε με τηγανητές πατάτες και μπόλικη σάλτσα.

    Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η άγνωστη τραγωδία στην περαταριά Λούρου: Όταν ήρωες του αλβανικού μετώπου χάθηκαν στα νερά του ποταμού

    Εκεί, όπου σήμερα βρίσκονται τα απομεινάρια μια παλιάς σιδερένιας...

    Πάτρα: ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – Τους έστειλαν να πληρώσουν… πριν λήξει ο προηγούμενος

     Μπαράζ καταγγελιών από συναλλασσόμενους με την ΔΕΗ για τους...

    Βραζιλία: Πωλητήριο για το εμβληματικό Μαρακανά – 320 εκατ. ευρώ αναζητά το Ρίο ντε Τζανέιρο

    Το εμβληματικό στάδιο «Μαρακανά» τίθεται προς πώληση. Η Πολιτεία του...