ΣΥΝΤΑΓΗ: Λεμονάτο μοσχαράκι

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!

    ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
    DEAR SANTA – COFFEE ISLAND

    Βήμα 1

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τα 40ml ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ταυτόχρονα, σε δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε σε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό για να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτετε το μοσχάρι, πασπαλίζετε με το αλεύρι και σβήνετε με τον χυμό από το ένα λεμόνι.

    Βήμα 2

    Προσθέτετε τα μπαχάρια, τη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι και τον ζωμό. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    Μόλις το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, προσθέτετε τον χυμό από δύο λεμόνια. Σερβίρετε με τηγανητές πατάτες και μπόλικη σάλτσα.

    Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤ. ΒΑΓΕΝΑ Ετών 86 Θανούσα κηδεύουμε την Κυριακή...

    Προμηθέας – Άρης 106-96: Άνετη νίκη για την Πατρινή ομάδα

    Ο Άρης τα έδωσε όλα για να επιστρέψει στις νίκες στην Greek...

    Τον έπιασαν σε αλκοτέστ, του πήραν τα κλειδιά της Porsche, αλλά αυτός οδήγησε και σκότωσε τον 22χρονο Παναγιώτη

    Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Σούδας...
    Best Shop