ΣΥΝΤΑΓΗ: Λεμονάτο μοσχαράκι

    Ημερομηνία:

    Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!

    Βήμα 1

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τα 40ml ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ταυτόχρονα, σε δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε σε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό για να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτετε το μοσχάρι, πασπαλίζετε με το αλεύρι και σβήνετε με τον χυμό από το ένα λεμόνι.

    Βήμα 2

    Προσθέτετε τα μπαχάρια, τη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι και τον ζωμό. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    Μόλις το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, προσθέτετε τον χυμό από δύο λεμόνια. Σερβίρετε με τηγανητές πατάτες και μπόλικη σάλτσα.

    Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Είχαν φυλακισθεί για 194 περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών… και κρίθηκαν αθώοι

    Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που είχε «ξεσκεπάσει»...

    Αίγιο: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

    Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού- «Γίνε εθελοντής για λίγο, πρόσφερε με...

    Τι συμβαίνει με την Αριάνα Γκράντε; Το στρες, τα αντικαταθλιπτικά και η τεράστια απώλεια κιλών

    Η Αριάνα Γκράντε βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αυτή τη...