ΣΥΝΤΑΓΗ: Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    Για το τηγάνισμα

    Μερίδες: 4-6
    1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από λάπα (ή ό,τι επιθυμείτε)
    100 γρ. ψωμί τοστ χωρίς την κόρα, τριμμένο
    1 κουτ. γλυκού ξίδι
    2 αυγά
    1 μέτριο κρεμμύδι, τριμμένο
    1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
    1/2 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
    1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
    1 κουτ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη, τριμμένη
    1 γεμάτη πρέζα ανθό αλατιού
    1 πρέζα μαύρο πιπέρι
    80 ml ε.π. ελαιόλαδο
    2 κουτ. σούπας νερό κρύο
    πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα
    150 γρ. αλεύρι
    150 γρ. αλεύρι

    Tips

    Το 20% του κιμά να είναι λίπος και να είναι περασμένο μία φορά από τη μηχανή. Έτσι τα κεφτεδάκια θα βγουν πιο αφράτα και ζουμερά.

    ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρίβεια στα τρόφιμα: Ο «πληθωρισμός απληστίας», οι πολυεθνικές και οι χαμηλόμισθοι καταναλωτές

    Τα υψηλά περιθώρια κέρδους που επιμένουν να απομυζούν από...

    Ο Ν. Χαρδαλιάς στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα

    Στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα βρέθηκε αργά...

    Ξεκίνησε ο δρόμος προς το Παναχαϊκό

    Μετά από αιτήματα δεκαετιών και αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια,...

    Σύσκεψη της δημοτικής αρχής για δημιουργία εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας στο Έλος Αγυιάς

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Μετά την...