ΣΥΝΤΑΓΗ: Μπακαλιάρος στιφάδο στο φούρνο

    Ημερομηνία:

    Το στιφάδο πιο απολαυστικό από ποτέ ,στον φούρνο με μπακαλιάρο και δαμάσκηνα. Ενα φαγητό που θα «κλέψει» την παράσταση στο τραπέζι!

    GLEARNET

    Βήμα 1

    Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε σε κρύο νερό για 1 ώρα.

    Βήμα 2

    Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. Σβήνουμε με το ξίδι και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα μυρωδικά, τον ντοματοπελτέ, τον ντοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι και 250 ml νερό.

    Βήμα 3

    Σε ένα ταψί βάζουμε τον μπακαλιάρο και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια με τη σάλτσα τους, τα δαμάσκηνα το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

    Βήμα 4

    Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για περίπου 1 ώρα, ελέγχοντας τα υγρά κατά τη διάρκεια του ψησίματος και συμπληρώνοντας αν χρειαστεί.

    Βήμα 5

    Σερβίρουμε το μπακαλιάρο στιφάδο ζεστό ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

    Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο κανόνας του 5% για να γίνεις πετυχημένος επιχειρηματίας

    Καμία λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μικρή για τον Tilman...

    Ανατροφή παιδιού: Πώς θα του μάθουμε την επιμονή

    Η επιμονή είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό στη ζωή. Περιγράφει...

    Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ανοίγει εργαστήρι πηλού: “Εκεί που η τέχνη ξεκινά με ένα άγγιγμα”

    Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός...

    Ποιοι εργοδότες είναι οι πιο «σφιχτοχέρηδες»

    Οι εργοδότες που έχουν MBA, δηλαδή κάποιο μεταπτυχιακό στη...