ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ1 ώρα και 20 λεπτά
Υλικά
100γρ. μαύρη σοκολάτα
500γρ. φράουλες
250γρ. βατόμουρα
6 σαβαγιάρ
4κ.σ. καφέ εσπρέσο
400γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Λιώστε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας κάθε 10 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει λεία
Βήμα 2ο
Βουτήξτε 8 φράουλες στη σοκολάτα και τοποθετήστε τις στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα και κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες σε λεπτές φέτες
Βήμα 3ο
Σε ένα μπολ, μουλιάστε τα σαβαγιάρ στον καφέ εσπρέσο
Βήμα 4ο
Τοποθετήστε ένα λεπτό στρώμα από βατόμουρα στον πάτο τεσσάρων μικρών μπολ ή ποτηριών. Στη συνέχεια, στρώστε τα εμποτισμένα σαβαγιάρ, τις φέτες φράουλας και το γιαούρτι. Συμπληρώστε με τα υπόλοιπα βατόμουρα, και βάλτε τα στο ψυγείο για περίπου μια ώρα
Βήμα 5ο
Σερβίρετε τοποθετώντας από πάνω τις φράουλες με την επικάλυψη σοκολάτας