ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Ημερομηνία:

    Για τα τάκος με κιμά

    Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170ºC.

    Ζεσταίνουμε το λάδι, ροδίζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το σκόρδο και τη σκόνη τσίλι.

    Αφήνουμε τον κιμά να ψηθεί καλά για 6′-7′.

    Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι και την ψιλοκομμένη ντομάτα, ανακατεύουμε και αλατίζουμε.

    Μαγειρεύουμε για 5′-6′.

    Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι και μαγειρεύουμε για 3-4′.

    Αποσύρουμε από τη φωτιά.

    Σε μεγάλο μπολ για σουφλέ αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο.

    Κάνουμε μια λεπτή στρώση κιμά.

    Καλύπτουμε με μια τορτίγια και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί.

    Επαναλαμβάνουμε στρώσεις.

    Τελειώνουμε με σάλτσα κιμά και και τα υπόλοιπα τυριά.

    Για το ψήσιμο

    Σκεπάζουμε με βουτυρωμένη λαδόκολλα κι αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30′.

    Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε για 5′ να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

    Γαρνίρουμε την επιφάνεια με φέτες αβοκάντο, ντοματίνια κομμένα στα 4 και τσιπς τορτίγιας.

    Συνοδεύουμε με στραγγιστό γιαούρτι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Xiaomi: Άλμα 31% στα έσοδα το β’ τρίμηνο με οδηγό το νέο ηλεκτρικό YU7

    Τα έσοδα της Xiaomi αυξήθηκαν κατά 31% στο β΄τρίμηνο, λίγο υψηλότερα από...

    Πυρκαγιές στην Ευρώπη: Το πιο καταστροφικό καλοκαίρι των τελευταίων 20 ετών

    Η Ευρώπη βιώνει το πιο καταστροφικό καλοκαίρι πυρκαγιών των τελευταίων σχεδόν...

    ΠΑΤΡΑ: Koρυφαίος αθλητής ο πατρινός που βρέθηκε σήμερα νεκρός στην Πλαζ – ΦΩΤΟ

    Ένας από τους κορυφαίους αθλητές στίβου που ανέδειξε η Αχαΐα,...

    Παγωτό: Ανοδος 2% στην παραγωγή το 2024 – Οι χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση

    Η παραγωγή παγωτού στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενίσχυσε τα οικονομικά μεγέθη του κλάδου το...