ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Ημερομηνία:

    Για τα τάκος με κιμά

    Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170ºC.

    00:00
    Play
    k
    Mute
    m
    Settings
    Fullscreen
    f

    Ζεσταίνουμε το λάδι, ροδίζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το σκόρδο και τη σκόνη τσίλι.

    Αφήνουμε τον κιμά να ψηθεί καλά για 6′-7′.

    Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι και την ψιλοκομμένη ντομάτα, ανακατεύουμε και αλατίζουμε.

    Μαγειρεύουμε για 5′-6′.

    Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι και μαγειρεύουμε για 3-4′.

    Αποσύρουμε από τη φωτιά.

    Σε μεγάλο μπολ για σουφλέ αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο.

    Κάνουμε μια λεπτή στρώση κιμά.

    Καλύπτουμε με μια τορτίγια και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί.

    Επαναλαμβάνουμε στρώσεις.

    Τελειώνουμε με σάλτσα κιμά και και τα υπόλοιπα τυριά.

    Για το ψήσιμο

    Σκεπάζουμε με βουτυρωμένη λαδόκολλα κι αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30′.

    Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε για 5′ να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

    Γαρνίρουμε την επιφάνεια με φέτες αβοκάντο, ντοματίνια κομμένα στα 4 και τσιπς τορτίγιας.

    Συνοδεύουμε με στραγγιστό γιαούρτι.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τριήμερο αποκορύφωσης για το 60ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού

    Στην τελική του ευθεία οδεύει το επετειακό 60ο Παιχνίδι...

    Πάτρα: Τέλος στη δράση απατεώνων με “διασυνδέσεις” στον ΟΔΔΥ – Είχαν αποκομίσει μεγάλο χρηματικό ποσό

    Τέλος στη δράση απατεώνων με "διασυνδέσεις" στον ΟΔΔΥ έβαλαν...

    Τάφος Φαραώ ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο

    Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι ανακοίνωσαν ότι ταυτοποίησαν τον τάφο του φαραώ...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Δημήτρη που “έφυγε νωρίς”… – ΦΩΤΟ

    Εφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 52 ετών...
    Best Shop