ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Ημερομηνία:

    Για τα τάκος με κιμά

    Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170ºC.

    Ζεσταίνουμε το λάδι, ροδίζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το σκόρδο και τη σκόνη τσίλι.

    Αφήνουμε τον κιμά να ψηθεί καλά για 6′-7′.

    Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι και την ψιλοκομμένη ντομάτα, ανακατεύουμε και αλατίζουμε.

    Μαγειρεύουμε για 5′-6′.

    Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι και μαγειρεύουμε για 3-4′.

    Αποσύρουμε από τη φωτιά.

    Σε μεγάλο μπολ για σουφλέ αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο.

    Κάνουμε μια λεπτή στρώση κιμά.

    Καλύπτουμε με μια τορτίγια και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί.

    Επαναλαμβάνουμε στρώσεις.

    Τελειώνουμε με σάλτσα κιμά και και τα υπόλοιπα τυριά.

    Για το ψήσιμο

    Σκεπάζουμε με βουτυρωμένη λαδόκολλα κι αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30′.

    Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε για 5′ να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

    Γαρνίρουμε την επιφάνεια με φέτες αβοκάντο, ντοματίνια κομμένα στα 4 και τσιπς τορτίγιας.

    Συνοδεύουμε με στραγγιστό γιαούρτι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισχυρό διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ δείχνουν οι τελευταίες τρεις δημοσκοπήσεις – Τι λένε για Τσίπρα και Καρυστιανού

    Με τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί ισχυρό διψήφιο προβάδισμα έναντι του ΠΑΣΟΚ και...

    Πάτρα: Παρολίγο τραγωδία με 27χρονη αστυνομικό

    Από θαύμα γλύτωσε αστυνομικός που παρασύρθηκε από ΙΧ, στην...

    Επιχειρήσεις: Έρχονται νέα μέτρα φορολογικών ελαφρύνσεων – Τα σχέδια για την προκαταβολή φόρου και το τέλος επιτηδεύματος

    Η κυβέρνηση σχεδιάζει ένα νέο πακέτο στήριξης των επιχειρήσεων, το οποίο...