ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Ημερομηνία:

    Για τα τάκος με κιμά

    Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170ºC.

    Ζεσταίνουμε το λάδι, ροδίζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το σκόρδο και τη σκόνη τσίλι.

    Αφήνουμε τον κιμά να ψηθεί καλά για 6′-7′.

    Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι και την ψιλοκομμένη ντομάτα, ανακατεύουμε και αλατίζουμε.

    Μαγειρεύουμε για 5′-6′.

    Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι και μαγειρεύουμε για 3-4′.

    Αποσύρουμε από τη φωτιά.

    Σε μεγάλο μπολ για σουφλέ αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο.

    Κάνουμε μια λεπτή στρώση κιμά.

    Καλύπτουμε με μια τορτίγια και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί.

    Επαναλαμβάνουμε στρώσεις.

    Τελειώνουμε με σάλτσα κιμά και και τα υπόλοιπα τυριά.

    Για το ψήσιμο

    Σκεπάζουμε με βουτυρωμένη λαδόκολλα κι αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30′.

    Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε για 5′ να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

    Γαρνίρουμε την επιφάνεια με φέτες αβοκάντο, ντοματίνια κομμένα στα 4 και τσιπς τορτίγιας.

    Συνοδεύουμε με στραγγιστό γιαούρτι.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οδηγούσε μεθυσμένος και αρνήθηκε τον έλεγχο τροχονόμου

    Ένα ακόμη περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης καταγράφηκε στην Πάτρα, με...

    Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων, στις Βρυξέλλες, οΠεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης

    Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος...

    Ο δράστης του διπλού φονικού στη Φοινικούντα φαίνεται να είχε συνεργό – Βίντεο δείχνει το μηχανάκι να φτάνει με δύο άτομα στο κάμπινγκ

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το διπλό φονικό στο κάμπινγκ της Φοινικούντας, με τις...

    Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για δράση serial killer μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 16 πτωμάτων

    Ο εντοπισμός τουλάχιστον 16 πτωμάτων σε κόλπους στο Χιούστον φέτος, προβληματίζει...